">Nieuws

« Terug naar nieuws

Zaalig Zaaltje Geopend!

Geplaatst op: 16 November 2023

Vanaf nu is het Zaalig Zaaltje officieel geopend. Direct naast ons mooie restaurant op het hoekje hebben we nu het Zaalig Zaaltje erbij. 2 historische en iconische Schiedamse panden die met elkaar zijn verboden door middel van een doorbraak. Deze ruimtes zijn af te huren voor private dining, het vieren van een feestje, het geven van een borrel, de dag goed te beginnen met je team met een Zaalig ontbijt, babyshower, bruiloft, zakelijke bijeenkomst en eigenlijk alles wat daar tussen zit.

Het zijn 2 sfeervolle ruimtes die zowel gezamenlijk als apart van elkaar te gebruiken zijn. Ook zijn ze regelmatig open voor publiek voor een hapje en drankje en worden er diverse speciale avonden georganiseerd.

Ben je nieuwsgierig? neem contact op via contact@zaalig.com en vraag naar de mogelijkheden of plan een bezichtiging in om de mooie ruimte van binnen te komen bekijken.

Comments are closed.