">Nieuws

« Terug naar nieuws

Alle Vacatures 2024

Geplaatst op: 19 January 2023

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s om het Záálig Team uit te breiden. In deze bijzondere tijden blijven we creatief ondernemen en kijken we wat er wél kan. Vanaf 2023 is onze uitbreiding geopend, direct naast Záálig. Wordt jij onderdeel van onze toffe toekomst?

 • Medewerker bediening m/v (vanaf 18 jaar)
 • Floormanager m/v (vanaf 21 jaar)
 • Zelfstandig werkend kok 
 • Afwasser m/v (vanaf 16 jaar)
 • Interieur verzorger m/v

Wat maakt werken bij Záálig nou Záálig:

– Zowel overdag als in de avond open (goede werk/privé balans)

 • Combinatie van verschillende diensten qua tijden en door de
  week & in het weekend
 • Fris & enthousiast team
 • Kleurrijk & positief
 • Wereldkeuken

– 7 dagen per week geopend

– Werken met een grote glimlach

– Voldoende doorgroei mogelijkheden door de uitbreidingsplannen in de nabije toekomst (feestzalen + Boutique Hotel)

Zie jij jezelf in 1 van de volgende functies schitteren?

Solliciteer dan snel door je CV met foto + motivatiebrief, waarom jij graag bij Záálig zou willen werken, naar contact@zaalig.com. En wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om kennis te maken.

Medewerker bediening

Fulltime/parttime

Ben jij enthousiast, vrolijk, leergierig en werk je graag goed samen met je collega’s? Heb je goed overzicht, hou je van aanpakken en wordt je blij van het gasten naar hun zin maken?

Solliciteer dan voor deze afwisselende baan, met een rol op het terras, achter de bar of fijn binnen aan tafel bij je gasten.

Zelfstandig werkend kok

Fulltime/parttime

Onze open keuken is een fijne plek om in direct contact te staan met de gasten en je collega’s. We koken vers, met echte eigen recepten en veel creativiteit. Ben jij enthousiast, wil je graag goed samenwerken met je collega’s in het kleine keukenteam en voel je je nooit te oud om iets nieuws te leren? Solliciteer dan snel.

Afwasser

Parttime

Super belangrijke rol in een restaurant; afwas-topper. Je maakt alle vaat schoon, zorgt dat alles op de juiste plek komt, zorgt voor een opgeruimde werkplek en assisteert de keuken met allerlei taken. Je werkt in de avond-uren en eventueel in het weekend overdag. Ben jij minimaal 16 jaar en zoek je een leuke bijbaan? Solliciteer dan nu voor deze functie. 

Interieur verzorger

Parttime

Ben jij een vroege vogel, met oog voor detail en kan je goed zelfstandig werken? Wij zijn op zoek naar een collega die voor openingstijden het bedrijf spic & span maakt. 3-5 dagen per week

Sollicitaties door middel van je CV met foto + motivatie graag sturen naar contact@zaalig.com

Comments are closed.