Brievenbus boterkoek

Oma Mieke’s Záálige boterkoek zo in de brievenbus!

Al jaren maken we bij Záálig zelf onze boterkoek naar het recept van mijn oma Mieke. Dat maakt onze boterkoek uniek en Záálig! In al die jaren heb ik het recept niet veranderd. Het is puur en zonder poespas, net als oma Mieke was. Deze Záálige boterkoek kun je als brievenbuspakketje bestellen en snel laten bezorgen, waar je maar wilt. Eindelijk kun je je verre vrienden en familie ook mee laten genieten van deze ambachtelijke boterkoek. Maar verwen ook gerust jezelf hiermee. Het is een waar cadeautje op de deurmat! 


Onze vaste gasten weten dat we naast Zaalig nog twee panden hebben gekocht, vlak voor de coronacrisis konden we starten met de eerste verbouwingen. Jullie zullen begrijpen dat die plannen behoorlijk verstoord zijn door het afgelopen jaar. Maar dat we ze het afgelopen jaar niet hebben kunnen realiseren, betekent niet dat we ze niet meer hebben. We moeten het alleen wel even over een andere boeg gooien. Daar draagt onze brievenbus boterkoek aan bij. De opbrengst van elk doosje Záálige brievenbus boterkoek gaat naar onze toekomstplannen. 


Je koopt dus niet alleen een doosje overheerlijke boterkoek. Je draagt direct bij aan de toekomst van Záálig. Mede dankzij jou kunnen we dan onze uitbreiding realiseren en straks iedereen weer verwelkomen op ons terras, in ons restaurant, in ons privé ruimte voor een feestje of in onze unieke Boutique Hotel midden in het centrum van Schiedam. Waar we elke gast van boterkoek bij een kopje koffie of thee kunnen blijven voorzien. Elk stukje boterkoek staat voor één van de bouwstenen van de toekomst van Záálig


Een doosje verse brievenbus boterkoek kost €17,50. Daarnaast bedragen de verzendkosten binnen Nederland €5,-. Wil je het buiten Nederland verzenden, neem dan even persoonlijk contact met ons op.  


Hieronder kun je je bestelling doorgeven. We schrijven het kaartje met de hand, dat maakt het nog persoonlijker. Let er wel op dat je tekst niet meer dan 100 karakters mag hebben, anders past het niet.


Na ontvangst van je bestelling, ontvang je een betaalverzoek. Na betaling worden de boterkoeken vers gemaakt & verstuurd. Plaats je bestelling dus op tijd! Dan kunnen we het brievenbus pakket op het juiste moment vers laten bezorgen op het opgegeven adres.


Alvast onze hartelijke dank voor je steun!

Nanne en Martijn

 

Wie is de afzender?

€17,50 per verpakking ( bijna 1 kilogram, verdeeld over 4 stukken (bouwstenen), individueel verpakt)Waar mogen de boterkoeken naartoe?

Maximaal 100 karakters

Comments are closed.

Agenda

 • No events
 • Openingstijden

  Ma. & di. (tijdelijk) gesloten
  Wo. t/m zo. 09.30 tot 23.00

  Info

  Záálig, Eten & Drinken
  Grote Markt 2a
  3111 NJ Schiedam
  010-4260575
  contact@zaalig.com
  06 - 482 428 56 (ook WhatsApp)

  Telefonisch en via WhatsApp bereikbaar:
  Wo. t/m zo. vanaf 9.00 uur