">Nieuws

« Terug naar nieuws

Vacatures 2021

Geplaatst op: 08 March 2021

Ons terras is weer open!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s om het Záálig Team uit te breiden. In deze bijzondere tijden blijven we creatief ondernemen en kijken we wat er wél kan.

Wat maakt werken bij Záálig nou Záálig:
– 7 dagen per week geopend
– Zowel overdag als in de avond
– Combinatie van verschillende diensten qua tijden en door de week & in het weekend
– Fris & enthousiast team
– Kleurrijk & positief
– Wereldkeuken
– Werken met een grote glimlach
– Voldoende doorgroei mogelijkheden door de uitbreidingsplannen in de nabije toekomst (feestzalen + Boutique Hotel)

Zie jij jezelf in 1 van de volgende functies schitteren?
Solliciteer dan snel door je CV met foto + motivatiebrief, waarom jij graag bij Záálig zou willen werken, naar contact@zaalig.com. En wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om kennis te maken.

 • Medewerker bediening
  Fulltime/parttime
  Ben jij enthousiast, vrolijk, leergierig en werk je graag goed samen met je collega’s? Heb je goed overzicht, hou je van aanpakken en wordt je blij van het gasten naar hun zin maken?
  Solliciteer dan voor deze afwisselende baan, met een rol op het terras, achter de bar of fijn binnen aan tafel bij je gasten.
 • Zelfstandig werkend kok
  Fulltime/ parttime
  Onze open keuken is een fijne plek om in direct contact te staan met de gasten en je collega’s. We koken vers, met echte eigen recepten en veel creativiteit. Ben jij enthousiast, wil je graag goed samenwerken met je collega’s in het kleine keukenteam en voel je je nooit te oud om iets nieuws te leren? Solliciteer dan snel.
 • Afwasser
  Parttime
  Super belangrijke rol in een restaurant; afwas-topper. Je maakt alle vaat schoon, zorgt dat alles op de juiste plek komt, zorgt voor een opgeruimde werkplek en assisteert de keuken met allerlei taken. Je werkt in de avond-uren en eventueel in het weekend overdag. Ben jij minimaal 16 jaar en zoek je een leuke bijbaan? Solliciteer dan nu voor deze functie.
 • Interieur verzorger
  Parttime
  Ben jij een vroege vogel, met oog voor detail en kan je goed zelfstandig werken? Wij zijn op zoek naar een collega die voor openingstijden het bedrijf spic & span maakt. 3-5 dagen per week

Sollicitaties door middel van je CV met foto + motivatie graag sturen naar contact@zaalig.com

Comments are closed.